Samsun'da "bir Gencin Öldürüldükten Sonra Yakıldığı Iddiası" Davasında Karar

Öldürdükleri gencin cesedini yaktıkları iddiasıyla yargılanan 14 sanıktan 2'si adam öldürme ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 13 yıl 4'er

Öldürdükleri gencin cesedini yaktıkları iddiasıyla yargılanan 14 sanıktan 2'si adam öldürme ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 13 yıl 4'er ay, beşi suç delillerini yok etmekten 3 yıl 4'er biri aynı suçtan 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı, 6 sanık beraat etti.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanıklar Serkan K. ve Mehmet K, ölenin annesi ve kardeşi ile iki tarafın avukatları katıldı.

Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti tarafından, tutuklu sanıklar Serkan K. ve Mehmet K'ya adam öldürmek suçundan 12 yıl 6'şar ay, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 10'ar ay, toplamda 13 yıl 4'er ay hapis cezası verildi. Sanıklar Naci G, İdris K, Kadir Y, Murat K. ve Kemal K. suç delilini yok etmekten 3 yıl 4'er ay 18 yaşından küçük olan C.D. ise 2 yıl 2 ay hapis cezasına mahkum oldu. Sanıklar Emre Y, Turan K, Seyid Ali D, Orhan K. ve Erkan K. beraat etti.

Reklam
Reklam

-Olay-

Yaklaşık 14 ay önce İlkadım ilçesi Derecik Mezarlığı'nda çıkan silahlı kavgada ölen Bayram Keskinoğlu'nun cesedini Kavak ilçesi Yeralan köyü kırsalına götürerek yaktıkları iddiasıyla Serkan K, Mehmet K, Emre Y. ve Kadir Y. gözaltına alınmış ve Keskinoğlu'nun öldürüldükten sonra yakıldığı ortaya çıkarılmıştı.

Muhabir: Anıl Kuru

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: