Samsun'da Cezaevi Önündeki Silahlı Saldırı

Samsun'da Cezaevi önünde bir kişiyi öldüren, bir kişiyi yaralayan sanığa cinayetten ömür boyu, adam öldürmeye teşebbüsten 15 yıl, ruhsatsız silah

Samsun'da Cezaevi önünde bir kişiyi öldüren, bir kişiyi yaralayan sanığa cinayetten ömür boyu, adam öldürmeye teşebbüsten 15 yıl, ruhsatsız silah bulundurmaktan 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, sanık Eşref Oktav, avukatı ile olayda yaralanan Fehmi Aşkın'ın avukatı katıldı.

Duruşmada son savunmasını yapan Oktav, pişman olmadığını söyledi.

Mahkeme, sanık Oktav'ın, Muhammet Aşkın'ı öldürmek suçundan müebbet, Fehmi Aşkın'ı öldürmeye teşebbüs suçundan 15 yıl ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan da 1 yıl, 8 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

Reklam
Reklam

-Olay-

Sumsun'un İlkadım ilçesinde 5 Eylül'de, Eşref Oktav, Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde bir yakınlarını ziyaretten çıkan Muhammet Aşkın ve babası Fehmi Aşkın'a silahla ateş etmiş, olayda Muhammet Aşkın ölmüş, babası Fehmi Aşkın yaralanmıştı. Bir süre sonra yakalanan Oktav, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Muhabir: Anıl Kuru / Dilek Sezen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: