Samsun'da Dört Mevsim Yarışması Sonuçları Açıklandı

Samsun Valiliği tarafından şehrin tanıtımında kullanılmak üzere düzenlenen 'Dört Mevsim Samsun' ödüllü ulusal yarışmaya katılan...

Samsun Valiliği tarafından şehrin tanıtımında kullanılmak üzere düzenlenen 'Dört Mevsim Samsun' ödüllü ulusal yarışmaya katılan ve dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törende konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, yarışmaya, ülke genelinden 200 kişinin, yaklaşık bin eserle katıldığını söyledi. Yarışma sayesinde, şehrin bilinmeyen güzelliklerinin gün yüzüne çıktığını hatırlatan Aksoy, “Burada dereceye giren ya da girmeyen tüm fotoğraflar bizim için çok önemli ve değerli. Bu fotoğrafların bir kısmını kentin tanıtımında kullanmaya şimdiden başladık. Hatta gelecek yıl Samsun’u turizm fuarında bu fotoğraflarla tanıtmayı düşünüyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, 'Dört Mevsim Samsun' fotoğraf yarışmasında Kış, İlkbahar, Yaz ve Sonbahar olarak dört mevsimde birincilik elde edenlere plaket ve ödüllerini, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy verdi. Plaket takdimi ardından, halkın beğenisine sunulan yarışmanın sergilenmeye değer fotoğraflarının yer aldığı serginin açılış kurdelesini, Aksoy ve protokol üyeleri birlikte kesti. Sergiyi gezen Vali Hüseyin Aksoy, fotoğrafları tek tek inceleyip üzerinde değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: