Samsun'da Elektrik Kesintisi

 Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle "Programlı Elektrik Kesintisi" uygulanacağı bildirildi.

Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle "Programlı Elektrik Kesintisi" uygulanacağı bildirildi. Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 6 Eylül'de saat 09.00-18.00 saatleri arasında Bafra'da TEİAŞ tarafından iletim hatlarına haberleşme kablosu montajları yapılacağından Eynegazi köyüne, 7 Eylül'de aynı saatler arasında Tepebaşı, Akalan, Sarpun, Elalan, Şahinkaya, Karakütük köylerine elektrik verilmeyeceği bildirildi. Yine Bafra ilçesinde mesken çatısında izolasyon çalışması yapılacağından, 6 Eylül'de 12.00-16.00 saatleri arasında Kolay Beldesi Dere Mahallesi'nde, 7 Eylül'de saat 08.30-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı, tesis çalışmaları nedeniyle İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'nin bir kısmında programlı olarak elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: