Samsun'da Etkili Yağış

Alaçam ilçesinde gece etkili olan yağış sonrası köy grup yolu ulaşıma kapandı, bazı evleri su bastı, ekili tarım arazileri zarar

Alaçam ilçesinde gece etkili olan yağış sonrası köy grup yolu ulaşıma kapandı, bazı evleri su bastı, ekili tarım arazileri zarar gördü.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, yağıştan etkilenen ilçeye gelerek merkez ile Kızlan, Gökçeboğaz, Karlı ve Kışlakonak köylerinde inceleme yaptı, yetkililerden ve vatandaşlardan bilgi aldı.

Aksoy, incelemeleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki etkili yağışın tarım arazilerine, yollara ve elektrik hatlarına ciddi zarar verdiğini söyledi.

Tüm birimlerini ilçeye yönlendirdiklerini ifade eden Aksoy, "Hasar tespit çalışmalarına başlandı. Kapanan Kızlan grup yolunun açılmasıyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En sevindirici taraf, herhangi bir can kaybının olmaması" dedi.

Reklam
Reklam

Aksoy, yaraları en kısa zamanda sarmayı ve halkın günlük yaşamına dönmesini sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Muhabir: Namık Azgın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: