Samsun'da Gasp Iddiası

İlkadım ilçesinde bir kişinin parasını gasbettiği iddiasıyla yakalanan şüphelinin, "adam öldürme ve yaralama" suçlarından arandığı tespit edildi.

İlkadım ilçesinde bir kişinin parasını gasbettiği iddiasıyla yakalanan şüphelinin, "adam öldürme ve yaralama" suçlarından arandığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Kale Mahallesi'ndeki sahil yolunda Sami Ö. adlı kişinin cüzdanındaki 290 liranın gasbedilmesiyle ilgili soruşturma kapsamında, Samsun Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Emrah C'yi (27) Çiftlik Mahallesi'nde bir internet kafede yakaladı. Bu kişinin üzerinde yapılan aramada, Umut Ç. adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı bulundu.

Reklam
Reklam

Zanlının Genel Bilgi Toplaması (GBT) sorgusunda, "adam öldürme ve yaralama" suçlarından 28 yıl hapis cezasıyla arandığı tespit edildi.

Bu arada, soruşturmanın yürütüldüğü sırada Emrah C'nin bulunabileceği adreslerden Kadıköy Mahallesi'ndeki bir eve giden ekipler, 6 ayrı suçtan toplam 28 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Süleyman Y'yi (29) gözaltına aldı. Süleyman Y'nin üzerinde yapılan aramada da Emrah Ö. adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Olaylara ilişkin soruşturma sürüyor.

Muhabir: Ercan Dilaver

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: