Samsun’da 'Hasretimiz Sanadır Ya Resulullah” Adlı Kandil Programı Düzenlenecek

Hz. Muhammed'in doğumunun yıldönümü münasebetiyle Samsun’da 'Hasretimiz Sanadır Ya Resulullah' adlı mevlid kandil programı düzenlenecek....

Hz. Muhammed'in doğumunun yıldönümü münasebetiyle Samsun’da 'Hasretimiz Sanadır Ya Resulullah' adlı mevlid kandil programı düzenlenecek.

Samsun Diyanet Mensupları Derneği'nin (SADİMDER) öncülüğünde İlkadım Belediyesi ve İl Müftülüğü'nün katkılarıyla düzenlenecek olan program, yarın akşam saat 19.00’da Yaşardoğu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Samsun’da bugüne kadar düzenlenmiş olan en kapsamlı kandil programını düzenlemek için büyük bir çaba harcadıklarını belirten SADİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ergin, “Kurra Hafız Mustafa Özyılmaz’ın okuyacağı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan programın akışı sırasıyla şu şekilde olacak; Türkçe Olimpiyatları birincilerinden Naat-ı Şerif dinletisi, Peygamberimizi anlatan özel barkovizyon gösterimi, İlahiyatçı Yazar Mehmet Yıldız ve Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk ise konuşmacı olarak katılacaklar. Tüm Samsunluları, teşrifleriyle yeryüzünü şereflendiren Efendimiz'in (s.a.v) doğum gecesi vesilesi ile düzenlemiş olduğumuz mevlid kandili programına davet ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: