Samsun'da Kırsal Kalkınmada 36 Proje Destekleme Kapsamına Alındı

Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 36 projenin destekleme kapsamına alındığını

Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 36 projenin destekleme kapsamına alındığını bildirdi.

Güven, yaptığı yazılı açıklamada, Ekonomik Yatırımlar 7. Etap için yapılan 38 başvurudan İl Proje Değerlendirme Komisyonu'nda değerlendirilerek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na sunulan 36 projenin tamamının destekleme kapsamına alındığını belirtti.

  1. etap için değerlendirmede uygun bulunan 36 projenin tamamının destekleme kapsamına alınmasının Samsun tarımı için çok önemli ve bir ilk olduğunu kaydeden Güven, "Samsun tarımına önemli katkılar sağlayan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Ekonomik Yatırımlar kapsamında, ilimizde bugüne kadar toplam 93 proje program kapsamına alınmış ve tamamlanmıştır" ifadelerini kullandı.

    Muhabir: Fatma Kalay

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: