Samsun'da kız kavgası: 2 ölü

SAMSUN (İHA) - Samsun'da, kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda, 2 kişi öldü, 2'si darp olmak üzere 6 kişi de yaralandı.
Olay, Fatih Mahallesi'nde saat 14:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, düğün töreninin yapıldığı sokakta kız yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya, ardından da silahlı çatışmaya dönüşmesi üzerine ortalık kan gölüne döndü. Silahlı saldırıda Beytullah Aksoy (27), Coşkun Erbay (29), Ömer A. (22), Levent T. (23), Samet K. (21), İlhan T.(24) tabancayla vurularak, Aşkın A. (24) ve Ümit U. (22) ise darp sonucu yaralandı.

Reklam
Reklam

Ağır yaralı Beytullah Aksoy kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi'nde, Coşkun Erbay ise Samsun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ Ayağından yaralanan ve olayda silah kullandığı iddia edilen İlhan T., bir adet ruhsatsız tabancayla yakalandı. Tedavi için Samsun Devlet Hastanesi'ne götürülen İlhan T., silahlı çatışmaya girdiği tarafların aynı hastanede olması üzerine polis tarafından hastane içinde gizlendi. Hastaneye takviye kuvvet istendi.

Hastaneye geldikten sonra polis odasında üzerine çelik yelek giydirilen İlhan T., geniş güvenlik önlemi altında polis otosuna bindirilerek tedavisi için Anadolu Hastanesi'ne götürüldü. Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Levent T. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.