Samsun'da kültür sanat -Samsun Devlet Opera ve Balesi bu hafta "Çardaş Prensesi"niSamsunlu sanatseverlerin beğenisine sunacak -Samsun Devlet Tiyatrosu'nda "Halktan Biri" adlıoyun seyirciyle buluşturulacak

Samsun Devlet Opera ve Balesi bu hafta "Çardaş Prensesi"ni Samsunlu sanatseverlerin beğenisine sunacak, Samsun Devlet Tiyatrosu'nda "Halktan Biri" adlı oyun

Samsun Devlet Opera ve Balesi bu hafta "Çardaş Prensesi"ni Samsunlu sanatseverlerin beğenisine sunacak, Samsun Devlet Tiyatrosu'nda "Halktan Biri" adlı oyun seyirciyle buluşturulacak.

Samsun Devlet Opera ve Balesi, "Çardaş Prensesi"nin 14 Nisan Cumartesi prömiyerini, 16 Nisan Pazartesi günü ise galasını yapacak.

Macar asıllı ünlü besteci Emmerich Kalman'ın bestelediği, Recep Ayyılmaz'ın sahneye koyduğu eserin orkestra şefliğini Tolga Taviş üstleniyor. Eserde, Budapeşte'de ünlü bir kabare tiyatrosunun şarkıcısı olan Sylva Varescu'nun, Prens Edwin ile yaşadığı aşk anlatılıyor.

Reklam
Reklam

17 Nisan Salı ve 18 Nisan Çarşamba günü, saat 20.00'da "Halktan Biri" isimli oyunla İzmir Devlet Tiyatrosu, Samsun'a konuk olacak.

Hayatından ve ülkesinin gidişatından mutsuz olan, bu mutsuzluğunu da ABD başkanlarına yazdığı sayısız mektupta dile getiren Travis Pine'ın, CIA ajanlarının evine yaptığı ziyaretle değişen hayatının anlatıldığı oyunu Sam Bobrick yazdı, Metin Oyman sahneye koydu.

Gazi Sahnesi'nde yarın saat 20.00'da Samsun Seyir Tiyatrosu'nca hazırlanan, "Vay Başımıza Gelenler" adlı oyun yeniden sahnelenecek. Öner Yıldırım'ın yönettiği, müziklerini Sertaç Batkın'ın yaptığı oyunda, günlük hayattaki ilginç olaylar komik bir dille anlatılıyor.

Samsun Söz Sanat Merkezi, Gazi Sahnesi'nde 16 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'da "Geç Kalanlar" adlı oyunu sahnelemeye devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: