Samsun'da Sandık Yönetim Kurulu Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Yeni Türkiye'nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biri de Cumhurbaşkanlığı seçimleridir" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Yeni Türkiye'nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biri de Cumhurbaşkanlığı seçimleridir" dedi. Köktaş, düzenlenen "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantılarında, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yüz yılın seçimi olacağını anımsattı. Türkiye genelinde 194 bin 312, Samsun'da toplam 3 bin 527 sandıkta yapılan Sandık Yönetim Kurulu Toplantıları'nın amacı hakkında bilgi veren Köktaş, şunları kaydetti: "30 Mart yerel seçimleri Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde teşkilatlarımızın gayretli çalışmalarıyla elde edilen başarı, ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştıran önemli adımlardan biri olmuştur. Yeni Türkiye'nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biride Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Bu amaçla teşkilatlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik gerekli hazırlıkları yapması, eksiksiz ve hiç bir aksamaya yol açmaması amacıyla genel merkezimiz tarafından organize edilen ve tüm Türkiye'de olduğu gibi bizimde bugün saat 14.00'de gerçekleştirdiğimiz 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' adlı toplantımızda Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile belirlenen yerlerde bir araya geldik. Teşkilatlarımızla birlikte daha önceki seçimlerde gösterdiğimiz çaba ve gayretin daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı seçiminde göstereceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: