Samsun'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Gözaltı

Samsun'da silah kaçakçılığı ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili 1 kişinin de bir...

Samsun'da silah kaçakçılığı ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili 1 kişinin de bir başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu İlkadım ilçesinde H.K.'yi (61) 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca ve 13 adet mermi ile A.A.'yı (36) ise 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca ve 7 adet mermi ile yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili bir başka suçtan cezaevinde tutuklu bulunan N.Ü.'nin ise daha önce 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca ve 7 adet mermi ile birlikte yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: