Samsun'da "Toplam Kalite Yönetimi" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Samsun'da Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödülleri sahiplerini buldu.

Samsun'da Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödülleri sahiplerini buldu.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Samsun Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen törende il genelinde dereceye girerek ödül almaya hak kazanan okullara plaket verildi.

Ödül törenine Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora'nın yanı sıra Samsun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile dereceye giren okulların temsilcileri katıldı.

TKY ödülleri, "Yılın Kaliteli Ekibi" ve "Yılın Kaliteli Kurumu" olmak üzere iki kategoride düzenlendi. Törende ilk üçe giren ve mansiyon ödülü alan okullara ödülleri verildi.

Reklam
Reklam

2012-2013 eğitim-öğretim döneminde, Yılın Kaliteli Ekibi birincilik ödülü Çarşamba Gökçe Çakmak İlkokulu'na verildi. Yılın Kaliteli Kurumu birincilik ödülünü ise Havza 100. Yıl İlkokulu kazandı.

Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde ikincilik ödülü, Atakum İlkışık Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ve Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu'nun olurken, Yılın Kaliteli Kurumu ikincilik ödülünü Havza Ilıca İlkokulu ve İlkadım Sema Cengiz Büberci Kız Teknik ve Meslek Lisesi aldı.

Yılın Kaliteli Ekibi üçüncülük ödülü, Atakum Onur Ateş Anadolu Lisesi ve Atakum Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'ne verildi. Yılın Kaliteli Kurumu üçüncülük ödülü, Asarcık Kılavuzlu Şehit Niyazi Kaya Ortaokulu ile Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin oldu.

Yılın Kaliteli Ekibi mansiyon ödülüne Samsun İlkadım Toybelen İlkokulu layık görüldü. Yılın Kaliteli Kurumu mansiyon ödülünü ise İlkadım Samsun Anadolu ve Vezirköprü liseleri paylaştı.

Birinci okul temsilcilerine plaketlerini Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu verdi.

Reklam
Reklam

Törende konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cora, "Toplam Kalite Yönetimi'nde önemli olan eğitim süreçlerinde hata yapmamak veya hataları anında gidermek, hatalar oluşmadan hataların oluşmasına neden olacak etmenleri ortadan kaldırmaktır" dedi.

Muhabir: Feyza Süsal - Hakan Aydoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: