Samsun’da Trafik Kazası: 7 Ölü, 1 Yaralı

Samsun’un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.Kaza, saat...

Samsun’un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Ordu-Samsun kara yolu Akçay mevkisinde meydana geldi. Ordu’dan Samsun istikametine seyir halinde olan Emin Yazıcı’nın (41) kullandığı 34 TY 8078 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarında bulunan su kanalındaki menfeze çarptı. Kazada araç sürücüsü Emin Yazıcı ile Erdem Yazıcı (14), Damla Yazıcı (17), Şazime Yazıcı (48), Hatice Turanlı (89), Müfide Yazıcı ve kimliği tespit edilemeyen 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Ölen kişi ile yaralının kimlik tespitine çalışılıyor.

Reklam
Reklam

Ölenlerin cesedi Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı, Ünye Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın tanığı Kemal Yanıkoğlu (50), uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Bahçesine giderken biranda yoldan çıkan aracın hemen yanındaki menfeze çarptığını belirten Kemal Yanıkoğlu, aracın parçalarının üzerine savrulduğunu ve yaralı ve cesetleri görünce panik yaşayıp etraftan yardım istediğini söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: