Samsun'da Yeni Yıl Hazırlıkları

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Samulaş A.Ş'nin yılbaşı gecesi raylı sistem seferlerini 01.15'e kadar uzatıldığı bildirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Samulaş A.Ş'nin yılbaşı gecesi raylı sistem seferlerini 01.15'e kadar uzatıldığı bildirildi.

Samulaş'tan yapılan yazımı açıklamada, her yılbaşında olduğu gibi 2012'nin son gecesinde de Samsun halkının yeni yıla daha rahat girmeleri için raylı sistem seferlerinin saatinin uzatıldığı belirtildi.

Açıklamada, normal olarak 23.30'da tamamlanan seferlerin yeni yıl sebebiyle 01.15'e kadar süreceği kaydedilerek, Salı gününden itibaren standart hafta içi uygulamasının devam edeceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

-Yeni yılda Samkart'a zam-

Yeni yıldan geçerli olmak üzere Samkart'lara zam yapıldığı bildirildi. Açıklamaya göre, raylı sistemde 2 Ocak 2013- te geçerli olmak üzere, uzun mesafede tam bilet 1 lira 75 kuruş, indirimli bilet 1 lira 58 kuruş oldu. Kısa mesafe de ise tam bilet 1 lira 30 kuruşa yükseltildi.

Muhabir: İlyas Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: