Samsun'da Yetişmiş Akademisyen, Saz, Ses Sanatçıları Ve Koro Şefleri Buluştu

Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Samsunlu Sanatçılar Özel Konseri ve Onur Ödülleri Töreni Samsun'da...

Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Samsunlu Sanatçılar Özel Konseri ve Onur Ödülleri Töreni Samsun'da yetişmiş akademisyen, devlet sanatçısı, saz, ses sanatçıları ve koro şeflerini bir araya getirdi. Canik Kültür Merkezi'ndeki konserde 40 kişilik dev kadro sahne aldı.

Şef Yavuz Özkaran yönetimindeki Türk Halk Müziği Topluluğu parçalarını seslendirdi. Samsun'un genlerinde kültür ve sanatın olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun büyük sanatçılar yetiştiren çok mümbit bir yerdir. Sizler Türk Halk Müziği'ne katkıda bulunmuş ve bulunmakta olan sanatçılarsınız. Değerlerimize sahip çıkıyoruz. Samsun'da yetişmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında görev alan birbirinden değerli sanatçıları ilçemizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Koro'nun son eserini ise protokol üyeleri ve sanatçılar birlikte seslendirdi. Konser sonrası programa katılan sanatçılara onur ödülleri verildi. Konser ve onur törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Ali Karatekeli, Canik Başarı Üniversitesi Prof. Dr. Yunus Bekdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, devlet sanatçıları, akademisyenler, koro şefleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: