Samsun'daki Cinsel Istismar Davasında Karar

Atakum ilçesinde, komşusunun küçük yaştaki kızına cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen kişi, 13 yıl 4 ay hapse mahkum oldu.

Atakum ilçesinde, komşusunun küçük yaştaki kızına cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen kişi, 13 yıl 4 ay hapse mahkum oldu.

Yaklaşık 2,5 yıl önce Mimar Sinan Mahallesi'nde komşusunun 12 yaşındaki kızı E.K'ye asansör ve kömürlükte cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandıktan bir süre sonra serbest kalan 53 yaşındaki O.V'nin tutuksuz yargılanmasına Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Sanık ve mağdurun katılmadığı duruşmada, mağdurun babası ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Mahkeme heyeti, sanık O.V. hakkında "küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunmak" suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Bu arada aynı davada olayı duyunca O.V'yi darbettiği öne sürülen E.K'nin babası E.K. ise işlediği suçtan 500 lira para cezasına mahkum oldu.

Heyet daha sonra E.K'nin aldığı cezayı erteledi.

Muhabir: Ercan Dilaver

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: