Samsun'daki Dragon Bot Yarışları

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan Dragon Bot Yarışları'nda Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan Dragon Bot Yarışları'nda Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü birinci oldu.

Samsun Liman içinde 250 metrelik parkurda yapılan ve 48 takımın mücadele ettiği yarışlara, Türkiye'de ilk kez Samsun Görme Engeliler Spor Kulübü de katıldı.

Gün boyu devam eden yarışlar sonucunda, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü birinci oldu. Birinci takıma kupasının Samsun Valisi Hüseyin Aksoy verdi.

Yarışlarda dereceye girenler ise şöyle oluştu; ikinci Ayvacık Yeşilırmak, üçüncü İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvet Şube, dördüncü Samsun Offroad Kulübü, beşinci 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu, altıncı National Force.

Reklam
Reklam

Samsun Görme Engeliler Spor Kulübü'ne ise cesaret kupası verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: