Samsun'daki Kuvvetli Yağış

Ayvacık ilçesi Çamalan köyünde kuvvetli sağanağın neden olduğu heyelanda toprak altında kalarak yıkılan evde yaşamını yitiren Mesut Zengin için, Çarşamba

Ayvacık ilçesi Çamalan köyünde kuvvetli sağanağın neden olduğu heyelanda toprak altında kalarak yıkılan evde yaşamını yitiren Mesut Zengin için, Çarşamba ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katıldığı cenaze töreni düzenlendi.

Ayvacık Devlet Hastanesi'nden yakınlarınca alınan 65 yaşındaki Mesut Zengin'in cenazesi, Çarşamba ilçesi Ali Fuat Başgil Mahallesi'ndeki evine getirildi. Helallik alınmasının ardından Zengin'in cenazesi, Merkez Camisi'ne götürüldü.

Buradaki törene Zengin'in ailesi ve yakınları, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun milletvekilleri Mustafa Demir ve Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Zengin'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Ayvacık'ın Çamalan köyü Karaağaç Mahallesi'ne gönderildi.

Çamalan köyü Karaağaç Mahallesi'ndeki heyelan sonucu yıkılan evde toprak altında kalan ancak yapılan çalışmayla yaralı kurtarılan Mesut Zengin, kaldırıldığı Ayvacık Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Muhabir: Yaşar Karaman - İlyas Gün - Anıl Kuru

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: