Samsun'daki Sel

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Samsun'daki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Samsun'daki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Hisarcıklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sel felaketi sonrası oluşan acı tablonun herkesi derinden üzdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısı, yüreğimizi yaktı. Allah'tan dileğimiz, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasıdır.

Sinop'ta Dikmen ve Durağan ilçelerini etkileyen su baskınlarının yaraları sarılmaya çalışılırken, bugün de Samsun'un Canik ilçesinde Mert Irmağı'nın taşması sonucu, meydana gelen selin neticesinde, 4'ü çocuk, 9 vatandaşımızı kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrendik. Mübarek kandil gününde aldığımız bu acı haber tüm halkımızın yüreğini yakmıştır. Bu tür felaketler karşısında, birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Türk iş dünyası adına, sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferhat Demircan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: