Samsun'daki Sel

Türk Kızılayı, Samsun'daki selde zarar gören afetzedelere yatak, battaniye ve gıda yardımında bulundu.

Türk Kızılayı, Samsun'daki selde zarar gören afetzedelere yatak, battaniye ve gıda yardımında bulundu.

Kentte geçen hafta yaşanan selden etkilenen ve İlkadım ilçesi TOKİ Kazım Karabekir konutlarındaki dairelere yerleştirilen ailelere, Ankara'dan gelen Türk Kızılayı'na ait tırdaki yatak, battaniye ve gıda malzemesi dağıtıldı.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi yönetim kurulu üyesi Levent Coşkun, yaptığı açıklamada, afetzedelere yardımlarının hızla devam ettiğini belirterek, "Sel afetinden etkilenen ailelere bugün 500 yatak, 500 battaniye ve gıda yardımında bulunuldu. Talep geldikçe yardımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Selden zarar gören Lütfü Soydemir ise afetin ilk saatlerinden beri devlet görevlilerinin yanlarında olduğunu belirterek "Devletimizden, Kızılay'ımızdan Allah razı olsun, Allah onları başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Çavuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: