Samsun'daki Silahlı Saldırı

 Çarşamba ilçesinde, kız kardeşlerinin 3 yıldır birlikte yaşadığı adam ve yakınlarının silahlı saldırısı sonucu yaşamlarını yitiren iki kardeş, toprağa verildi.

Çarşamba ilçesinde, kız kardeşlerinin 3 yıldır birlikte yaşadığı adam ve yakınlarının silahlı saldırısı sonucu yaşamlarını yitiren iki kardeş, toprağa verildi. Trabzon Adli Tıp Kurumundan alınarak Çarşamba Devlet Hastanesine getirilen İsmail kardeşlerin cenazeleri, sabah saatlerinde Gökçeçakmak Elmalı Camisi'ne götürüldü. Tabutları Türk bayrağına sarılı kardeşlerin cenazeleri, burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, silahlı saldırıda yaralanan amca Yakup D. de katıldı. Samsun'un Çarşamba ilçesinde önceki gün, 3 yıldır birlikte yaşadığı Zeliha D'yi, kendisini terk ederek gittiği babaevinden almak isteyen Hamza K. ile beraberindekilerin olumsuz yanıt alınca eve doğru pompalı tüfeklerle rastgele ateş etmesi sonucu Zeliha D'nin kardeşleri İsmail ve İsa D. olay yerinde ölmüş, yaralanan Zeliha D. ile aynı aileden Yakup (47), Halil (53), Ahmet ve İlker D, hastaneye kaldırılmıştı. Zanlılar ise kaçmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: