Samsun'daki "yaralama Ve Gasp Iddiası" Davasında Karar

Tekkeköy ilçesinde bıçakla yaraladığı akrabasının parasını gasbettiği öne sürülen sanık, 17 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.

Tekkeköy ilçesinde bıçakla yaraladığı akrabasının parasını gasbettiği öne sürülen sanık, 17 yıl 9 ay hapse mahkum edildi. Yaklaşık 5 ay önce Büyüklü Mahallesi'nde, evine gittiği akrabası Asiye K'yı yargılanmasına Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada, sanık ve mağdur ile tarafların avukatları hazır bulundu. Son sözü sorulan sanık M.K, diyecek bir şey olmadığını söyledi. Savunmaları dinledikten sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti sanığı, "öldürmeye teşebbüs" suçundan 11 yıl 1 ay, "gasp" suçundan da 6 yıl 8 ay hapse mahkum etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: