Samsung, Apple’ın haritasıyla dalga geçti

Son dönemlerde reklamlarında Apple’a sataşan Samsung, harita problemlerini de es geçmemiş

Akıllı telefon pazarında Apple ile kıyasıya bir rekabet içinde olan Samsung, başarılı modellerinin yanında agresif reklam kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Yurt dışında Apple meraklılarının uzun kuyruklar oluşturması ve iPhone’un özelliklerine sataşan TV reklamları yayınlayan Samsung, şimdi de Apple’ın haritalarını hedef almış.
CNET Avustralya’nın fotoğrafladığı yeni Samsung çalışması, Apple haritalarına gönderme yaparak Galaxy S3′ü öne çıkarıyor. Şehirde bir noktaya çamur içinde bir off rorad aracı ve kamp malzemeleri yerleştiren Samsung, yanına da şöyle yazmış;

Reklam
Reklam

“Oops… Bir Galaxy S3′ünüz olmalıydı. Güvenebileceğiniz navigasyonu kullanmalısınız.”
Elbette bu gönderme geçtiğimiz günlerde Avustralya’da Apple’ın haritasına güvenip kaybolan motosikletçilerden yolar çıkılarak hazırlanmış. Zira Avustralya polisi vatandaşlarını Apple haritalarına güvenmemek konusunda uyarmıştı. Fakat kısa bir süre önce Avustralya polisinden bir açıklama daha geldi. Bu açıklamada Google haritalarının da yanlış sonuçlar verebildiği ve sürücüleri yoğun trafiğe uygun olmayan dar yollara yönlendirdiğini dile getiriliyor.

Apple, geçtiğimiz hafta Avustralya polisinin yaptığı açıklama üzerine haritalarında ufak güncellemeler yapmıştı. Ancak yine de bilmediğiniz yerlere giderken akıllı telefon haritalarına %100 güvenmemek gerek.

[**

**](http://www.scroll.com.tr/99097/assassins-creed-iii-hangi-rekoru-kirdi/)

Anahtar Kelimeler: