Samsung Galaxy Note 4 sızdı

Samsung Galaxy Note 4 donanımsal özellikleri yavaş yavaş belli oluyor.

Samsung’un en güçlü ürünlerinden biri olan tablet telefonu Galaxy Note 3 halen yüksek satış rakamları ile şirketi memnun ediyor. Pek tabii rehavete kapılmak istemeyen Güney Koreli dev çalışmalarına son gaz devam ediyor. Geçtiğimiz Mobile World Congress 2014 (MWC) 2014′te duyurusu yapılan Galaxy S5 akıllı telefondan sonra gözler yeni Note’a çevirilmiş, etkinlik bünyesinde bir duyuru yapılacağı beklense de, istekler karşılanmamıştı.

CNMO adlı Japon mecra yaptığı haberde herkesin merak ettiği Galaxy Note 4 hakkında önemli açıklamalar yaptı. Gizli kaynaklardan sızan bilgilere göre Samsung’un yeni tablet telefonu qHD, yani 2K ekrana (1440 x 2560 piksel) sahip olacakmış. MWC 2014 öncesinde qHD ekran teknolojisi aynı şekilde Galaxy S4 için de ön görülmüş ancak beklentiler boşa çıkmıştı.

Reklam
Reklam

Bu heyecan uyandırıcı tahminin yanı sıra kaynak, Samsung Galaxy Note 4 phablet’in hem suya, hem de toza karşı tam dayanıklı olarak üretileceğini söylüyor. Bu sayede ilk kez bir Galaxy Note böyle bir özelliğe kavuşmuş olacak. Bu özelliklerin Samsung Galaxy S4 için mevcut olduğunu da not düşmüş olalım.

Şimdiki tahminler yeni Galaxy Note akıllı tablet telefonun önümüzdeki IFA 2014 etkinliğinde, Eylül ayında ortaya çıkacağını ve fazla bekletmeden de satışa sunulacağını belirtiyor. Japon kaynak qHD ekran ve su ile toza dayanıklı yapı dışında başka bir ipucu vermezken, ürünün çok şaşırtacak özelliklere gebe olduğunu eklemiş!

Bakalım Eylül ayına kadar ne tür sızıntılar ile karşılaşacağız.

Watch Dogs Steam’de Ön Siparişe Sunuldu

Anahtar Kelimeler: