Samsung, Galaxy Note10 Aksesuarlarını Satışa Sundu

Samsung, kablosuz ekosistemini yeni taşınabilir şarj cihazıyla genişletiyor.

Kablosuz şarj cihazı

Samsung’un ilk kablosuz taşınabilir şarj cihazı EB-U1200, Galaxy akıllı telefonlar haricinde Qi uyumlu tüm cihazları şarj edebiliyor. 10.000 mAh’lik pil kapasitesiyle dikkat çeken şarj cihazı, USB-C ile USB-A bağlantılarını bünyesinde barındırıyor. Cihaz, aynı zamanda Galaxy Watch ve Galaxy Buds gibi giyilebilir teknolojileri de şarj edebiliyor. Taşınabilir ve kablosuz bir deneyim sunmak için tasarlanan cihaz, alüminyumdan üretilen gövdesiyle şık bir tasarım sunuyor. İki cihazı aynı anda şarj edebilen (1 kablosuz ve 1 kablolu) cihaz, Adaptif Hızlı Şarj 2.0 teknolojisine de destek veriyor.

Reklam
Reklam

Ürün, Samsung Galaxy S serisi ve Galaxy Note serisi cihazları (Galaxy S6 ve üstü), Galaxy Buds, Galaxy Watch serisi ve diğer markaların tüm Qi sertifikalı cihazlarıyla uyumlu.

LED kılıflar

Galaxy Note10+ ve Galaxy Note10 modellerini darbelere karşı koruyan kılıflar, tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Siyah ve beyaz renk seçeneğiyle sunulan LED kılıflar, telefon yüzüstü çevrildiğinde bir dakika boyunca yavaşça yanıp sönerek yıldızlı gece benzeri bir ışık gösterisi sunuyor. Galaxy Note10 kullanıcıları, LED ekran üzerinden gelen çağrıları, mesajları görebiliyor. LED kılıf, kullanıcıların telefonlarına takmasının ardından çalışmaya başlıyor ve gücünü telefonların pilinden alıyor.

Samsung, LED kılıfla birlikte Clear View kılıfı da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Clear View ekranı sayesinde kullanıcılar kılıfın ekranını açmadan bildirimlere ve çalma listelerine göz atabiliyorlar. Galaxy Note10+’ı ve Galaxy Note10’u daha rahat bir şekilde kavramanızı sağlayan kılıf, çarpmalara ve düşmelere karşı da telefonları koruyor. Galaxy Note10 serisi için tasarlanan deri kılıflar ise yine tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Reklam
Reklam

Galaxy Note10’a özel olarak tasarlanan kablosuz hızlı şarj cihazının tavsiye edilen satış fiyatı 329 TL, ClearView kılıfın tavsiye edilen satış fiyatı 349 TL, LED kılıfın tavsiye edilen satış fiyatı 299 TL, deri kılıfın tavsiye edilen satış fiyatı ise 399 TL. LED View kılıfın tavsiye edilen satış fiyatı 349 TL, silikon kılıfların tavsiye edilen satış fiyatı ise 149 TL.

Yeni Huawei Mate 30 Serisi Tanıtıldı!

Anahtar Kelimeler: