Samsung Galaxy Note’un satış rakamları

Güney Koreli üreticinin dev ekranlı akıllı telefon serisi Galaxy Note, satış rakamları ile de üreticisini memnun etmişe benziyor.

İşte Galaxy Note serisinin toplam satış rakamları:

Samsung’un kendi kullanıcı potansiyelini yaratan akıllı telefon serisi Galaxy Note, ilk sürümden bu yana çıtasını sürekli yükseltti. Son gelen Galaxy Note 3’ün de güçlenen donanımı ile başarı çıtasını bir adım öteye taşıyacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Başkanı JK Shin tarafından Eylül başında toplamda 38 Milyon olarak açıklanan Galaxy Note satışlarına Tayvan’dan bir güncelleme geldi. Samsung’un Tayvan Pazarlama Müdürü, Galaxy Note 3’ün yerel lansmanında toplam satılan Galaxy Note serisinin 30 Milyon’u aştığına değindi. Yani JK Shin’in belirttiği rakamdan 2 Milyon daha fazla.

Reklam
Reklam

Bu rakamın içinde birinci nesil Galaxy Note’un payı 10 Milyon olurken, Galaxy Note 2, 20 Milyon’un üstünde bir rakamı işgal ediyor. Galaxy S4’te beklediği rakamların biraz gerisinde kaldığı söylenen Samsung’un Galaxy Note 3’te arzuladığı hedefe ulaşıp ulaşamayacağını zaman gösterecek ancak en azından Galaxy Note 2’nin geçileceğini tahmin etmek pek de güç değil.

**Samsung’un Yeni ATIV Book 9 PLUS’ı Türkiye’de

**