Samsung Galaxy S3 Mini Crystal Edition geliyor

Geçen sene Samsung’un çıkardığı Samsung Galaxy S3 cihazının mini modeli olan Galaxy S3 Mini’nin yeni bir modeli tanıtıldı.

Crystal Edition adındaki bu modelin arka kapağında 166 Swarovski kristali ile kaplı. Bu sayede daha şık bir görünüme sahip. Cihazın bu tasarım ile 4 inç ekranı bulunuyor. WVGA yani 800×480 piksel çözünürlüğündeki Super AMOLED ekrana sahip. 1 GHz hızında çalışan çift çekirdeki Cortex-A9 işlemcisine ve Mali 400 grafik birimine sahip. Android 4.1 Jelly Bean sürümü ile gelecek cihazın Android 4.4 alıp almayacağı bilinmiyor. 1500 mAh değerinde bataryaya sahip olan bu cihazda 5 megapiksel arka kamera bulunuyor.

Reklam
Reklam

Samsung Galaxy S3 Mini Crystal Edition modelinin Almanya’da 299 Euro’luk fiyatı ile kısa süre içinde sunulması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Crystal Edition modelinin kadınlara ve moda tutkunlarına yönelik bir cihaz olduğu ortada. Bakalım kullanıcılardan satışa çıkması ile ilgi görecek mi ve ne yankılar uyandıracak. Piyasadaki yeni nesil cihazlara göre geride kalan ve orta segmentte sayılabilecek bir akıllı telefon.

Nokia Music iOS’a ve Android’e Geliyor