Samsung Galaxy S3 Mini duyuruluyor

Samsung, merakla beklenen ve bir süredir konuşulan yeni akıllı telefonu Galaxy S3 Mini’yi resmi olarak duyuracak.

İşte cihaz hakkında detaylar ve resmi olarak duyurulacağı tarih:
Samsung’un 2012 yılında pazara sunduğu ilk bombası olan Galaxy S3, kısa sürede ciddi bir satış rakamı elde etmişti. Cihazın elde ettiği bu başarının ardından mobil dünyada Galaxy S3 Mini hakkında bir takım söylemler ortaya atılmıştı. Bu konudaki söylentilere noktayı koyan isim ise Samsung Mobile’ın başındaki isim JK Shin oldu.

4inçlik bir ekran boyutuna sahip Samsung Galaxy S3 Mini modelini 11 Ekim’deAlmanya’da düzenlenecek özel bir etkinlik kapsamında tanıtacaklarını ilan eden Shin, Kore merkezli haber kaynaklarına bir takım bilgiler aktardı.
Bazı satış noktalarının stoklarında da görüntülenen cihazın giriş seviyesinde bir cihaz olmayacağı ve sektördeki üst düzey birçok modelin üstünde bir donanıma sahip olacağı ifade ediliyor. 1GHz’in üstünde bir çift çekirdekli işlemci, NFC desteği, GLONASS, Super AMOLED ekran gibi özelliklerin üründe yer alacağı tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam

Samsung’un bu hamlesini iPhone 5’e alternatif bir rakip olarak görmek hiç de hayalci bir yaklaşım olmayacaktır. Bakalım 11 Ekim’de Samsung nasıl bir sürpriz yapacak. Bunun için de gözlerimiz 11 Ekim’de Almanya’da olacak.

[**

**](http://www.scroll.com.tr/93449/asil-zorluk-bu-hafta-basliyor/)