Samsung Galaxy S4 tanıtıldı

Samsung'un dördüncü nesil Galaxy S modeli, ya da bilinen adıyla GT - I9500 kod adlı Galaxy S4 modeli, New York'ta tanıtıldı. Samsung Galaxy S4'ün tüm teknik özellikleri ekrana yansıtıldı.

Smart Scrool sayesinde eye tracking denilen gözle kontrol sistemi gelişmiş bir şekilde Galaxy S4 modelinde kullanılıyor. Ayrıca ekrana bakmadığınzı zamanlarda Galaxy S4'teki videolar Smart Pause sistemi sayesinde durduruluyor.

Samsung'un etkinliği, duyurulandan biraz daha erken bir saatte başladı. Times Meydanı'nda yapılan tanıtıma geniş bir takipçi katıldı.

Galaxy S4, 130 gram ağırlığa sahip. Galaxy S3'ten 2 gram daha hafif. Samsung; HomeSync, S-Translator ve Knox gibi yeni yazılımlarını tanıtıyor. Galaxy S4, özelleştirilen yazılımlarıyla dikkat çekecek.

Reklam
Reklam

Samsung Galaxy S4'ün kalınlığı sadece 7.9 mm. Samsung Galaxy S4'te 5 inç Full HD Super AMOLED ekran kullanılıyor.

Galaxy S4; LTE, a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.0 ve MHL 2.0 bağlantıları destekleniyor.

Samsung Galaxy S4'te 13 Megapiksellik ana kamera ve 2 Megapiksellik ön kamera kullanılıyor.

Samsung Galaxy S4, 2 GB RAM ve 3 farklı dahili hafıza seçeneği ile geliyor. 16 / 32 ve 64 GB'a ek olarak, 64 GB'a kadar microSD kart takabiliyorsunuz. Kullanılan RAM çift kanal LPDDR3 olarak belirtiliyor.

Samsung Galaxy S4, Smart Scroll, Smart Pause ve Floating Touch teknolojisi sayesinde Air View desteğine sahip. Galaxy S4, gücünü 2600 mAh'lik bataryadan alacak!

Samsung Galaxy S4'te Dual Camera özelliği bulunuyor. Böylece LG Optimus G Pro'daki gibi aynı anda iki kameradan da video kaydı alabileceksiniz. Mesela çocuğunuzu video çekerken, kendinizi de görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca Galaxy S4'te pek çok yeni kamera modu bulunuyor. S-Translatör özelliği tanıtılıyor.