Samsung Galaxy S4'ün 10 Gizli Özelliği

Samsung Galaxy S4 akıllı telefonda bazı kullanıcıların kolayca fark edemeyeceği özellikler mevcut.

Samsung, yeni blog yazısında Galaxy S4’e ait 10 adet gizli denilebilecek ve kullanıcının farkında olmadığı özelliği sıraladı.

Samsung, Verizon ve Motorola’nın yeni Droid akıllı telefonları çıkardığı gün ve aynı zamanda Nexus 7 tabletin tanıtımından hemen önce Samsung bloğunda bir yazı yayımladı.

İşte Samsung tarafından dikkat çekilen gizli Samsung Galaxy S4 özellikleri:

1. Samsung Galaxy S4 cihazınızda üst kısımdaki çubuğu iki parmağınızla aşağı doğru çektiğinizde Hızlı Ayarlar panelinin tümüne ulaşmanız mümkün. Bunu yapmak için, iki parmağınızla çubuğu aşağı çekip ayarlar paneline ulaştıktan sonra istediğiniz özelliğe ait ikona dokunup basılı tutarak ayarlama yapabilirsiniz. İkona daha uzun süre basılı tuttuğunuzda onun paneldeki yerini değiştirebilirsiniz.

Reklam
Reklam

2. TV uzaktan kontrolü hızlı erişim için bildirim paneline eklenebilir. Bunun için, Uygulama ekranı >WatchOn > Ayarlar bölümünden gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

3. Samsung Galaxy S4’te klavye, çoklu görev özelliğine benzeyen bir özellik için diğer uygulamaların üzerinde açılabilir. Klavye açıkken, boşluk çubuğunun solunda bulunan ayarlar ikonuna tıklayarak pop-up klavye ikonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIIN