Samsung Galaxy S6 ve Edge beklentileri arttırdı

Samsung Galaxy S6 ve Edge konusunda Samsung firması oldukça umutlu... Samsung Galaxy S4 ile piyasayı alt üst eden firma, Samsung Galaxy S6 ile bu rakamların üstüne çıkılacağı düşünüyor.

Teknoloji devi Samsung, Galaxy S5'le istediği başarıyı bir türlü yakalayamadı ve bu başarısızlık firmayı sıkıntıya soktu. Özellikle Samsung Galaxy S4'te ulaşılan rakamların oldukça yüksek olmasının ardından Samsung, Galaxy S6 ile bir kez daha kullanıcıların gönlünü fethetmek istiyor. Bir takım radikal değişikliklerle gelecek Samsung Galaxy S6 ön siparişe çıkartıldı. Firma Samsung Galaxy S6 ile birlikte S4'te yakaladıkları satış rakamını bile geride bırakacağını düşünüyor.

Samsung Galaxy S5 ile hüsrana uğrayan firma, başarısızlığın ardından mali sıkıntılarla yüzleşmişti. Ancak Güney Koreli teknoloji devi geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttığı Samsung Galaxy S6'da sağlam adımlar atmak istiyor. Şu ana kadar olumlu tepkilerin alındığı Samsung Galaxy S6'nın Mobile World Congress 2015'teki tepkilere bakıldığında satışların da olumlu yönde olacağı düşüncesi hakim.

Reklam
Reklam

Mobile World Congress 2015’te adından söz ettirmeyi başaran Samsung Galaxy S6 teknoloji meraklılarının beğenisini topladı ve Samsung’un beklentilerini arttırdı. Galaxy S5’in başarısızlığının ardından ciddi kan kaybettiği akıllı telefon pazarındaki liderliğini geri kazanmaya kararlı görünen Samsung, Galaxy S6’nın oldukça başarılı olacağına ve hatta bugüne kadarki en başarılı ürünleri arasında yer alan Galaxy S4’ün başarısını bile gölgede bırakacağına inanıyor.

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in aldığı olumlu tepkilere dikkat çeken Samsung Tayvan yöneticisi Andy Tu, Galaxy S6’dan oldukça umutlu olduklarını ve yeni telefonun satışlar konusunda Galaxy S4’ü geride bırakabileceğini belirtti.

SAMSUNG GALAXY S6 ÖN İNCELEME