Samsung Kıdemli Başkan Yardımcısı Cho,Özel Yüce Okulları'nı Ziyaret Etti

Samsung Kıdemli Başkan Yardımcısı Bum Coo Cho, Özel Yüce Okulları'nı ziyaret etti.

Samsung Kıdemli Başkan Yardımcısı Bum Coo Cho, Özel Yüce Okulları'nı ziyaret etti.

Okulu gezen Cho, geçtiğimiz yıl eğitimde tablet bilgisayar ve eğitim teknolojilerini etkin kullanmaya başlayan Yüce Okulları'nı ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Ziyaret edenlerin ulusal bayraklarının bulunduğu "Birleşmiş Milletler Ağacı"na, öğrencilerin seramikten hazırladığı Güney Kore bayrağını asan Cho, iki ülke arasındaki işbirliğini eğitim alanında da geliştirmek istediklerini belirtti.

Yüce Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Kalınyazgan, Cho gibi üst düzey bir yöneticinin okullarını ziyaret etmesinden memnun olduklarını ve Yüce Okulları'nda başlatılan yenilikçi uygulamaların dünyada da örnek olmasından gurur duyduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Yeni eğitim-öğretim döneminde eğitim kaynaklarını daha da zenginleştirerek ve bulut bilişim çözümlerini kullanarak çok daha etkileşimli bir sisteme geçtiklerini ifade eden Kalınyazgan, yeni dönemde Samsung tablet bilgisayar kullanarak bu verimliliği daha da artırdıklarını ifade etti.

Muhabir: Cüneyt Ateş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz