Samsung kullanıcılarına müjde

Android 4.1 JellyBean güncellemesi bekleyen Samsung kullanıcılarına güzel haber.

Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Ace 2 başta olmak üzere birçok cihaz için güncellemeler pek yakında yayınlanacak. İşte detaylar:

Güncellemeler konusunda hassas bir tutum sergileyen Samsung, nispeten eski kalmış birçok cihazı için de Android 4.1 JellyBean güncellemesinin yayınlanmış olacağını epey bir süre önce müjdelemişti. Kesin bir tarih verilmeyen güncellemelerle ilgili en yeni bilgi Samsung’un Ukrayna’daki resmi web sitesinden geldi.

Sitede yer alan habere göre Samsung Galaxy S2, Android 4.1 JellyBean güncellemesini Mart ayında Galaxy Note ile birlikte eş zamanlı olarak almış olacak. Galaxy Ace 2 kullanıcıları ise aynı güncellemeye bir ay sonra yani Nisan ayı içersinde kavuşabilecek.

Reklam
Reklam

Açıklanan bilgilerde güncelleme konusunda müjde verilen diğer cihazlar arasında Galaxy S Advance de yer alıyor. Bu telefonun da 18 Şubat’ta güncelleneceği belirtilmiş. Ayrıca 7inçlik tablet bilgisayar Galaxy Tab 7.0 Plus 22 Şubat’ta Android 4.1.2’e yükseltilecek modellerden biri.

Bu bilgiler Ukrayna’daki Samsung sayfasından yayınlanmış olsa da küresel ölçekte de aşağı yukarı aynı tarihlerde yeni ROM’lar yayınlanmış olacaktır. Tabi daha öncesinde bu bilgilerin doğru olması da ayrı bir öneme haiz.

[**

**](http://www.scroll.com.tr/103072/need-for-speed-filmine-unlu-bir-isim-eklendi/)

Anahtar Kelimeler: