Samsung tablet pazarına saldırıyor

Tablet pazarında etkinlik kurmak isteyen Samsung, 2014’teki gizli silahını AMOLED ekran olarak belirledi. İşte konuya ilişkin detaylar.

Mobil dünyanın lider oyuncusu Samsung, tablet pazarına son dönemde daha yoğun ilgi göstermeye başladı. Özellikle 2014’te pazar payını büyütmeyi ve iPad’e saldırgan bir pazarlama süreci yürütmeyi planlayan Samsung’un gizli silahı AMOLED ekranlar olacak.

AMOLED ekranlar konusunda dünyanın tek söz sahibi ismi olan Samsung, yeni yılda AMOLED ekrana sahip üst düzey tabletleri pazara sunacak. Özellikle 8inç ve 10inç ekran boyutuna sahip tablet bilgisayarlar, yeni yılda tanıtılacak.

Geçtiğimiz süreçte Galaxy Tab 7.7 modeliyle AMOLED ekranlı tabletler dünyasına adım atan Güney Koreli üretici, bu tablette 196PPI’lık bir ekran kullanmıştı. Yeni yılda çıkacak AMOELD ekranlı tabletler muhtemel ki daha iyi değerler ile gündeme gelecektir. Bugüne kadar yüksek maliyetler ve tablet pazarındaki sert rekabet koşulları nedeniyle bu alandan uzak duran Samsung, yeni dönemde fiyatlandırma konusunda daha fazla esneklik sağlayabilir.

Reklam
Reklam

Destiny’nin Çıkış Tarihi Açıklandı