Samsung Televizyonunuzdan Artık Alışveriş Yapabileceksiniz

Samsung Akıllı Tv, Kredi Kartı Ve Mobil Ödeme Sistemini Akıllı Tv’ye Uyguladı

Samsung Akıllı Tv İle Alışveriş Yapmak Artık Mümkün

Samsung , şirketin yakında mobil ödeme sistemi,: Ödemeleriniz için yeni bir yol uygulamaktadır Samsung Akıllı Tv ile ödeyin , Samsung akıllı TELEVİZYONLAR geliyor.

Evinizde canınız sıkıldı ve alışveriş yapmak istiyorsunuz peki nasıl yaparım endişesi ile karşı karşıya kaldınız? Tam size göre mükemmel bir tv sunuyoruz! Samsung akıllı tv’ler yakında tüm dünyada aynı anda satışa çıkarılacak.

Akıllı Televizyon peki ne kadar akıllı? sorusuna yanıt aşağıya doğru inerek yanıt bulabilirsiniz,

Reklam
Reklam

Akıllı Tv Ödeme Seçeneği Örneği.

Pay Now” butonuna, satın almak için bir öğeyi seçin ve basın daha sonra PIN kodunu girin: Çoğu durumda, yeni hizmet ödeme yapmak için üç adım gerektirir, şirket Çarşamba günü açıkladığı. Başlıca kredi kartları, banka kartları, PayPal ve diğer mobil faturalama seçeneklerini destekleyeceğini kesin olarak açıkladı.

AYRICA BAKINIZ: Samsung’un Yeni Monitörü Akıllı Telefonları Şarj Edecek.

Hemen al Hemen öde, Samsung, akıllı TV doğrudan sistemi kurmak veya TV’ye Samsung mobil cihazdan hesap bilgilerinizi (ve tercih edilen ödeme seçeneğini) aktarmak mümkün olacak.

İşte Samsung’un En Akıllı Televizyonu

Samsung Güvenli Klavye ile bir sanal klavye kredi kartı bilgileri gibi kişisel ve hassas verileri, girilmesi için kullanılacaktır, Sen de dahil olmak üzere kimse bilmeyecek dahili hafızaya kaydetmeyecek şekilde tasarlanan Akıllı tv, az sayıda in-app alışveriş yapmak mümkün olacak Deer Hunter , Buddy & Me ve Golf Yıldızı daha sonra geliyor.

Reklam
Reklam

Samsung Smart TV ödeme hizmeti başlangıçta 32 ülkeden gelecek ve hizmet Samsung’un bir mesaja göre, 2014 ve 2015 Samsung Smart TV modelleri “select” üzerinde çalışacak sitesinde .

Bu TV ödeme hizmeti dışarı haddelenmiş ya da kaynaklanmaktadır Samsung ödeyin, Eylül ayında satışa sunulacak, (Yazdımoldu) Dış kaynaklar bildirdi.

Samsung kendi mobil ödeme sistemini duyurdu Mart iki amiral gemisi cihazların Samsung Galaxy S6 ve S6 Galaxy Kenar ile birlikte. sistem kullanıcıları çok gibi, kredi kartı bilgilerinizi girin ve telefonlarını kullanarak alışveriş yapmayı sağlayacak Apple Pay.