“Samsung TwinCooling plus” buzdolabı mutfaklara ‘taze’ bir soluk getiriyor

Samsung’un fark yaratan inovasyonu TwinCooling plus Buzdolabı, Türkiye’de satışa sunuldu.

Gıdaların doğal nemini %70’e kadar koruyarak uzun süre taze kalmasını sağlayan yeni TwinCooling plus buzdolabıyla Samsung, pazara ‘taze’ bir soluk getiriyor

Buzdolabındaki gıdaların bayatlaması, sebzelerin kuruması ya da kokuların birbirine karışmasından şikayet eden kullanıcılar gıdaları taze tutmak için streç film, buzdolabı poşeti, özel saklama kapları gibi birçok seçeneğe başvuruyor. Samsung’un besinlerin doğal nem oranını koruyarak uzun süre taze kalmasını sağlayan rakipsiz yeni inovasyonu Twin Cooling plus Buzdolabı, bu sıkıntıların tümünü ortadan kaldırıyor.

Reklam
Reklam

Türkiye’de satışa sunulan yeni Samsung inovasyonu Twin Cooling plus Buzdolabı, gıdaların doğal nemini %70’e kadar koruyarak uzun süre taze kalmasını sağlarken, iki ayrı hava kanalıyla gıdakokularının birbirine karışmasını da engelliyor.

Gıdalar uzun süre aynı tazelikte

10 yıl garantili, dayanıklı ve enerji tasarruflu Samsung Dijital İnvertör Kompresörü’ne ek olarak Twin Cooling plus teknolojisiyle donatılan yeni buzdolabı, nem oranını piyasadaki diğer tüm ürünlerden %45 daha fazla koruyor. Anti bakteriyel koruyucu, genişletilmiş kullanım alanı ve soğuk havanın her rafa dengeli dağılmasını sağlayan Multi Airflow teknolojisiyle Samsung, pazarın en iddialı buzdolabını tüketicilerle buluşturuyor.

“Precise Cooling” teknolojisiyle güçlendirilen Twin Cooling plus buzdolabı, ± 1.0 derecelik bir farkla ısının kontrolünü sağlıyor, böylece gıdalar normalden çok daha uzun süre taze kalıyor.

Çoklu Depolama Sepeti

Kozmetik ürünleri, ilaçlar ve sosları gıdalardan ayrı saklamak için tasarlanan Çoklu Depo Sepeti, istendiğinde yerinden çıkarılarak başka bir yere de yerleştirilebiliyor.

Reklam
Reklam

Raf ve kutular çekildiğinde dahi 90 derece açılabilen kapı

Kapı sadece 90 derece açıldığında her raf ve kutu tamamıyla dışarı açılabiliyor. Bu özellik, buzdolabının küçük bir alana ya da sağ köşeye yerleştirilebilmesine imkan veriyor. Üstelik, daha geniş kapasitesiyle kullanıcıları buzdolabının içinde aradıklarını bir türlü bulamama zahmetinden kurtarıyor.

Kötü Kokuları Gideren Filtre

İçinde bulunan ve kötü kokuları gideren filtre, çok daha etkin ve güçlü bir sterilazyon sağlarken, kolayca kayan raflar ve led aydınlatma sistemi de kullanıcıya konforlu bir kullanım sunuyor.

Akıllı Değiştirilebilir Mod (Convertible Mode)

Buzdolabının akıllı değiştirilebilir sistemi (Convertible Mode), esnek kullanım alanı ve enerji tasarrufu ile birlikte fark yaratan özelliklerin başında geliyor.

Convertible mod değiştirilmek istendiğinde, üç saniye “Dondurucu Değiştirme” butonuna dokunmak yeterli. Kullanıcı, Led ışığı yandıktan sonra “Dondurucu Değiştirme” butonuna basarak dilediği modu seçebiliyor.

En kullanıcı dostu buzdolabı

Reklam
Reklam

Samsung Twin Cooling plus buzdolabı; Şarküteri Rafı, Büyük Sebzelik, her gıdayı kusursuz bir şekilde taze tutmak için ön ayarlı soğutma modu Coolselect Plus, Çoklu Depolama Sepeti, çıkarılabilen Buz Yapıcı Kutu, kolay erişebilen Su Sebili ile bugüne kadarki en kullanıcı dostu buzdolabını vaat ediyor.