Samsung'a ödül yağdı!

Samsung ürünleri, Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği tarafından 5 ayrı ödüle layık görüldü.

Samsung Electronics, (EISA) Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği’nden, Akıllı TV, Kompakt Sistem Fotoğraf Makinesi, Fotoğrafta İnovasyon, Sosyal Medya Telefonu ve Yeşil Akıllı Telefon kategorilerinde 2013-2014 yılında beş ayrı prestijli ödül kazandı.

Samsung UE55F8000, NX300, GALAXY NX, GALAXY S4 (GT-I 19505) ve GALAXY S4 mini ödüle layık görülen ürünler arasında yer alıyor. Ürünler, inovatif özellikleri ve etkileyici tasarımlarıyla jüri heyetinin takdirini kazandılar.

Samsung Electronics Avrupa Başkanı ve CEO’su SP Kim, “Samsung olarak, inovasyonda öncü olmak adına teknolojimizi her zaman bir üst seviyeye taşıyor ve tüketicilerin hayatını iyileştirmek için sürekli olarak yeni keşifler yapıyoruz. Bu kadar ünlü bir jüri heyetinden beş EISA ödülü almış olmak pazara liderlik eden ve tüketicilerin hayatını zenginleştiren ürünler geliştirmekte başarılı olduğumuzu kanıtlıyor” dedi.

Reklam
Reklam

EISA Ödülleri, inovatif teknoloji, şık tasarım ve cazip teknolojileri bir araya getiren ürünlere özel olarak veriliyor. EISA Ödülleri jüri heyeti, 19 Avrupa ülkesinden 50 tüketici elektroniği dergisinin editörlerinden oluşuyor.