Samsung’dan Android’li medya oynatıcı!

Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, iPod’ların başarısına Android ile ortak olma çabasında.

İşte Samsung’un Android’li yeni medya oynatıcısına dair sızdırılan son bilgiler:

Dünyanın en çok Android işletim sistemine sahip mobil cihaz üreticisi konumunda bulunan Samsung, öncüsü olduğu mobil işletim sistemine her alanda sırtını dayamış durumda. Tablet bilgisayarlarında da Android’i tercih eden Güney Koreli üretici, Android’li medya oynatıcılar konusunda da iddialı isimlerden biri.

Geçtiğimiz yıl pazara sunduğu Android’li medya oynatıcısı çok ciddi ilgi görmeyen şirket, bu kez daha iddialı bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanmış gibi görünüyor. IFA fuarında tanıtılacağı söylenen ve bir takım bilgileri sızdırılan Galaxy Player’ın tasarım olarak Galaxy S3 ile benzeştiğini donanımsal olarak ise üst düzey akıllı telefonlardan pek de bir eksik bir detaya sahip olmadığını görüyoruz.

Reklam
Reklam

5.8 inçlik bir qHD ekrana (540×960) sahip olacağı söylenen medya oynatıcı, 1GHz’lik çift çekirdekli bir işlemci ile donatılmış. Yüksek performans sağlayan stereo ses çıkışlarının yer aldığı üründe, 1GB RAM, 25000mAh batarya, 3MP arka kamera, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi diğer dikkat çekici detaylar olarak sıralanıyor.

[

**Scroll Dergi 26. Sayı Yayında!

**](http://www.scroll.com.tr/87817/scroll-dergi-26-sayi-yayinda/)