Samsung'dan Avengers'li reklam filmi

Samsung, Avengers'li reklam filmini yayınladı. Samsung'un Avengers'li reklam filminde Lionel Messi, Green Bay Packers'ın Running Back'i Eddie Lacy ve daha pek çok sporcu yer aldı.

Teknoloji devi Samsung, Avengers'li reklam filmini yayınladı. Marvel Entertainmet ile Samsung arasında imzalanan global ortaklık anlaşmasının ardından Samsung tarafından Avengers'li reklam filmi çekildi. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, İsviçreli profesyonel yol bisikleti yarışçısı Fabian Cancellara, NFL takımlarından Green Bay Packers'ın Running Back'i Eddie Lacy ve Hawaii'li ünlü sörfcü John John Florence'ın yer aldığı Avengers'li reklam filmi büyük beğeni toplamayı başardı.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'larda Avengers temasının kullanılacak olmasının ardından, bir adım daha atıldı ve Avengers'li reklam filmi de çekildi. Galaxy S6 ile birlikte satışa sunulacak sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR oldukça merak ediliyordu. Avengers'li reklam filminde Gear VR'nin tanıtımını yapan Samsung, iyi bir tanıtım yapmış oldu.

Reklam
Reklam

İki part olarak sunulan reklamların ilkinde, sporculara, Shield'den gönderilmiş özel çantalar geliyor. Çantaların içinde ise Avengers temalı birer Galaxy S6 ve Gear VR'lar bulunuyor. Reklam bir Shawarma restoranında geçmekte. Shield tarafından seçilip çanta gönderilen kişiler restoranda buluşurlar, ardından gizli bir Shield üstüne geçerler.

Gear VR'ları taktıklarında ise kendilerini simülasyon olarak Avengers kulesinde bulurlar. Leo Messi'nin Iron Man olduğu reklamda, kahramanlarımız Ultron robotları ile savaşırlar.