Samsung’dan kavisli ekrana sahip tablet gelebilir

Birkaç ay önce kavisli ekrana sahip Galaxy Round cihazını duyuran Samsung, gelen bir habere göre kavisli ekrana sahip tablet üretme hazırlığında.

Geçtiğimiz zamanlarda duyurulan ve dünynaın ilk kavisli ekrana sahip olan akıllı telefonu olan Galaxy Round, dar bir alanda satılmıştı. Gelen iddialara göre Samsung yine bir ilk olacak olan kavisli ekrana sahip tablet hazırlığında. 7.8 inç civarında bir boyuttaki ekrana sahip olması beklenen tablet modelinin adının da Galaxy Tab Round olacağı iddia edilmekte. Ayrıca geçitğimiz aylarda aldığı kavisli ekran patenti de bu iddiayı güçlendirmekte.

Tablet piyasasının Android bölümünde büyük bir paya sahip Samsung son olarak Pro cihazlarını tanıtmıştı. 8.4 inç ile 12.2 inç arasında değişen 4 farklı cihazını CES 2014 fuarında tanıtan Samsung’un kavisli ekrana sahip Galaxy Tab Round cihazı hakkında resmi bir bilgi bulunmamakta. Gerçekleşmesi halinde tablet piyasasında bir ilk olacak bu cihazın sadece iddia olduğunu söyleyelim. Ayrıca diğer iddialara göre daha az yansıyan bir ekrana ve daha dayanıklı bir yapıya sahip olacağı da söylenmekte.

Reklam
Reklam

Samsungdan Gizemli 5.5 İnçlik Akıllı Telefon

Anahtar Kelimeler: