Samsung’larda Ses Kalitesi Artıyor

Samsung, mobil cihazlarında ses kalitesini artıracak yeni bir ortaklığa gidiyor. İşte yeni anlaşmanın detayları hakkında önemli bilgiler:

Üst düzey akıllı telefonlarındaki bazı tercihleri ile çok eleştirilen Samsung, cihazlarının ses kalitesini artıracak ciddi bir ortaklığa gitti. İskoçya merkezli bir şirket olan ses işleme teknolojileri ve yongaları geliştiren Wolfson firması ile anlaşan Güney Koreli üretici, önümüzdeki yıllarda pazara sunacağı üst düzey modellerde ses işini yeni iş ortağına bıraktı.

Exynos işlemcili yonga setlerinde kullanılması planlanan Wolfson çipleri, ilk olarak Exynos 5 Octa platformuna entegre edildi. Yani ülkemizde de satışa sunulacak olan Galaxy S4’ler, Wolfson kalitesinde ses vadedecek.
Uzun yıllar birlikte çalışmayı planlayan iki firma, Samsung’un hem akıllı telefonları hem de tablet bilgisayarları üzerinde ses konusunda ortak projeler yürütecek. HTC’nin Beats Audio ile yaptığı gibi bir takım pazarlama faaliyetlerini de görmemiz olası. Bakalım Wolfson Samsung’un yıllardır kronikleşmiş eleştirilerden bir tanesinden kurtulması sağlayabilecek mi… Bunu da zaman gösterecek.

Reklam
Reklam

[**

**](http://www.scroll.com.tr/108669/yeni-iphoneun-resimleri-cikti/)