Samsung’tan kapaklı android telefon geliyor

Sektörün öncü firmalarından olan ve yüzlerce telefon modeline sahip Samsung, ürünlerine yeni bir telefon daha ekliyor.

Ancak bu ürün diğerlerinden çok farklı.

Bir zamanların en gösterişli telefon modellerinden biri olan kapaklı telefonlar, akıllı telefonların piyasayı domine etmesiyle birlikte tarihe gömülmüştü. Uzun yıllardır bu alanda hiçbir telefon çıkmamış ve telefon modellerinin de birçoğu birbirine benzemeye başlamıştı.
Samsung ise yıllar öncesinin bu modasını geri getirmeye hazırlanıyor. “Samsung Galaxy Folder” adını taşıyan telefon, 480 X 800 çözünürlüğünde WVGA ekran ve çift çekirdekli Snapdragon S4 SoC işlemciyla geliyor. Android 4.2.2 ile piyasaya sürülecek olan cihaz, 2 farklı model ile birlikte piyasaya sunulacak. Bu modellerin bir tanesinin LTE desteği olacağı, diğerinin ise LTE’siz bir model olacağı söylenenler arasında.

Reklam
Reklam

Kapaklı yapısıyla dikkat çeken yeni Galaxy Folder’ın bir diğer ilginç özelliği ise fiziksel numara tuşlarına sahip olması. Ekranın alt tarafında bulunan söz konusu tuşların Android üzerinde çalışacak olması geçmiş ve günümüzdeki teknolojinin bir birleşimi olarak telefona farklı bir hava katıyor. Güney Kore’ye özel olarak çıkacak olan telefonun diğer ülkelere gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Bankaların en sık yaptığı beş hata