Samsung’un gizli silahı

Samsung’un yeni Android’li amiral gemisi Galaxy S4 gündemi meşgul etmeye şimdiden başladı.

Peki bu çok özel cihaz ne zaman çıkacak? Özellikleri neler olacak? Hepsi ve daha fazlası bu yazıda!
Dünyanın en çok akıllı telefon satan markası olan Samsung, Galaxy S serisi altında pazara sunduğu üst düzey Android’li modelleri ile akıllı telefonlarda donanımsal yeterlilik çıtasını belirleyen isimlerden biri olmayı sürdürüyor.
2011 yılında pazara sunulan Galaxy S2, yılın akıllı telefonu olmayı başarmışken, 2012 yılının ikinci yarısı içinde kullanıcılarla buluşan Galaxy S3 de selefinin başarısını birkaç adım öteye taşıyacak gibi görünüyor.
Her ne kadar Samsung Galaxy S3 ve hatta Galaxy Note 2 modelleri ile akıllı telefon pazarındaki tüm dengeleri alt üst etmiş ve iki cihaz da satış rakamları ile üreticisinin yüzünü güldürmeye devam ediyor olsa da Galaxy S4 konusundaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.
CES 2013 ve MWC 2013 yaklaştıkça tüketici elektroniği dünyasında yaşanan heyecan Galaxy S4’ün de çok merak edilmesine neden oluyor. Bugüne kadar tutarlı veya tutarsız bir çok iddia ortaya atıldı. Pek çoğu gerçeklikten bir hayli uzak kalırken bazı özellikler Samsung’un açıklamalarıyla da örtüşüyor. Peki bu bilgiler neler? Galaxy S4’ün donanımsal özellikler neler olacak?
[ ****](http://www.scroll.com.tr/98265/samsung-galaxy-s4-hakkinda-konusulan-her-sey/2/)