Samsunlu İş Adamlarına Teşekkür Plaketi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk ve...

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk ve eski Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sünbül tarafından Eczacı Cahit Kılıç ve işadamı Hüseyin Türkdönmez’e hastaneye yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversite hastaneleri her ne kadar döner sermaye işletmeleri olsa da son yıllarda ciddi ekonomik sıkıntılar çektikleri ortadadır. Samsun ve bölge halkına daha iyi hizmet sunmak amacıyla bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için yardımsever iş adamlarımıza her zaman ihtiyacımız vardır” dedi.

Reklam
Reklam

Samsun’un ve Karadeniz’in en büyük bölge hastanelerinden biri olan OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Samsun’un kalkınmasında büyük pay sahibi olduğunu ve tüm Samsunluların hastanesine sahip çıkması gerektiğini ifade eden Başhekim Selçuk, Samsunlu iş adamlarını bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: