Samsunspor, 2 - 0 kazandığı Orduspor maçıyla rahat bir nefes aldı

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında kendi sahasında Orduspor’u ağırlayan ve uzun süredir galibiyet yüzü...

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında kendi sahasında Orduspor’u ağırlayan ve uzun süredir galibiyet yüzü göremeyen Samsunspor, Gekas’ın golleriyle rakibini 2 - 0 mağlup etti. Puanını 13’e çıkaran kırmızı - beyazlı ekip, rahat bir nefes aldı.

Samsunspor ile Orduspor taraftarlarının takımlarına ortak sevgi gösterisi altında konuk ekibin vuruşu ile başlayan maçın ilk yarısında baskılı oynayan ve en çok pozisyona giren taraf Orduspor oldu. Fakat gol ev sahibi Samsunspor'un yeni transferi Gekas'tan geldi. Maçın ilk yarısı Samsunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Reklam
Reklam

İkinci yarıya bu kez Samsunspor baskılı başladı. Samsunspor defansı, Ordusporlu futbolculara geçit vermeyince kırmızı - beyazlı ekip, kontra ataklarla ikinci golü bulmaya çalıştı.

75. dakikada Ekigho, defanstan sıyrılarak son çizgiye indirdiği topu Gekas'a verdi. Tecrübeli oyuncu da bir kez daha sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçirdi. Maç bu skorla sona erdi. Haftalardır puan hasretiyle yanan Samsunspor, özlediği 3 puana Orduspor galibiyetiyle kavuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz