Samsunspor: 2 - Boluspor: 2

Stat: Samsun 19 Mayıs Hakemler: Hakan Ceylan, Ömer Faruk Yeşil, Deniz Turgut Samsunspor: Soner 5,...

Stat: Samsun 19 Mayıs
Hakemler: Hakan Ceylan, Ömer Faruk Yeşil, Deniz Turgut
Samsunspor: Soner 5, Kere 7, Lokman 5, Ozan 5, Şaban 5, Turgay 4 (Dk. 46 Musa Aydın 5), Hakan 5, Erdem 5 (Dk. 74 Nsumbu 3), Roberts 4, Musa Sinan 7, Adem 5 (Dk. 72 Ahmet 3)
Boluspor: Eser ? (Dk. 10 Serdar 6), Engin 5, Mahmut 5, Abdulaziz 5 (Dk. 90+1 İskender ?), Cafercan 6, Djiehoua 7, Mesut 5, Cihan 5, Emre 5 (Dk. 83 Barbaros ?), Gençer 5, Alp 6
Goller: Dk. 30 Musa Sinan, Dk. 37 Kere (Samsunspor), Dk. 45+2 Alp, Dk. 45+4 Djiehoua (Boluspor)
Sarı kartlar: Musa Sinan, Kere (Samsunspor), Alp, Barbaros (Boluspor)

Reklam
Reklam

PTT 1. Lig'in 4. haftasında Samsunspor ile Boluspor karşı karşıya geldiği maçta kırmızı-beyazlı takım 2 - 0 öne geçerek elde ettiği avantajı koruyamayınca mücadele 2 - 2 berabere bitti ve 1 puanla sahadan ayrıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve taraftarların ilgi gösterdiği maçta kazanan çıkmazken, taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldılar.

Lig'de bir türlü istediği puanları toplayamayan Samsunspor ile aynı durumda olan Boluspor puanlarını 6'ya yükseltti. Ligin 5. haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olurken, Boluspor da Kartalspor deplasmanına çıkacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: