Samsunspor, Altaylı Burak Çalık ile sözleşme imzalayacak

Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor, transfer çalışmalarına başladı.<br/>Yeni sezonda takımı çalıştıracak Vladimir Petkoviç ile anlaşmaya...

Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor, transfer çalışmalarına başladı.
Yeni sezonda takımı çalıştıracak Vladimir Petkoviç ile anlaşmaya vardıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Kırmızı-Bezaylılar, daha önce prensipte anlaştığı Altay’ın genç golcüsü Burak Çalık ile sözleşme imzalayacak.
Ümit Milli Takım formasını 8 kez giyen, Altay’da 82 lig maçında 23 gol kaydeden 22 yaşındaki Burak Çalık ile Nuri Asan Tesisleri’nde yarın sözleşme imzalanacak.
Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, teknik direktörü Petkoviç'in gelmesi ile birlikte transfer çalışmalarına hız verildiğini, genç ve yetenekli futbolcuları kulübe kazandırmak için çalışacaklarını söyledi.
Transfer çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü, halen 13 futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Yılmaz, “İmza atmadan transfer edilecek futbolcuların isimlerini kamuoyuna açıklamayı doğru bulmuyoruz. Bu tür uygulama hem kulübümüze hem de futbolculara zarar veriyor. Önce anlaşıp, sonra kamuoyuna duyuracağız.” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz