Samsunspor Antrenörü Burak Dilmen, şans bizim yanımızda olmadı

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye’ye farklı bir skorla yenilen Samsunspor...

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye’ye farklı bir skorla yenilen Samsunspor Antrenörü Burak Dilmen, maçta şansın yanlarında olmadığını maçın kırılma noktalarının aleyhlerinde olduğunu söyledi.

Samsunspor ile yollarını ayıracağını İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi yönetimle görüştüğünü kaydeden Dilmen, alınan 4-2’lik skorla takıma veda etmesinin kendisini çok üzdüğünü kaydetti. Bundan sonra takımda görev yapacak olan yeni Teknik Direktör Mesut Bakkal’a bundan sonraki maçlarda başarılar dileyen Burak Dilmen, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Skora bakıldığında rakip takımı tebrik etmek gerekiyor. Bu skora nasıl gelinildi o ayrıca değerlendirilmesi gereken bir konu. Maçın gidişatını belirlemek çok zor oldu. Çünkü kırılma noktaları dediğimiz bir iki pozisyon oldu. Maalesef bu kırılma noktaları bizim aleyhimize oldu. Fazla uzatmadan lafı şunu söyleyebilirim.

Bu maçta şans faktörü birazcık daha bizim yanımızda olsaydı. Bu skor böyle olmazdı galip gelmezdik belki ama oyuncularımın morali daha yüksek olurdu. Biz kırılma noktalarından birini yakalamadık bu yüzden üzgünüz bu skor oldu. Ama bazı riskler almak zorundaydık. Üzgünüm oyucularımın bu skoru hak ettiklerine inanmıyorum. Hatalar yaptık bunlar her zaman olacak tabiî ki.

Ben yeni göreve başlayacak olan Mesut Bakkal’a bundan sonrası için başarılar diliyorum. Ben birkaç gün sonra verilen görevi bırakacağım. Burada görevi tamamladığımı düşünüyorum. Ancak böyle bir skorla takımı bırakmak benim gücüme gitti.”

İstanbul Büyükşehir Belediye CEPHESİNDE GALİBİYET SEVİNCİ

İstedikleri 3 puanı 4 golle almanın sevincini yaşadıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Teknik Direktörü Arif Erdem konuşmasını şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

“Maça gerçekten iyi başladığımızı düşünüyorum. Sonuçta Samsunspor’un durumu belliydi. Bütün futbolcu kardeşlerimiz bunun bilinci içersindeydiler ve maçada bu düşünce ile başladık. Arzulu istekli başlayıp bir de iyi mücadele edince kazandık.

Kaliteli takım olduğumuzu daha öncede dile getirmiştim. Nitekim maçta gollü bulduk ardından da diğer goller gelince rahatladık. Samsunspor’uda kutlamak lazım böylesine stresli bir ortamda futbol oynamak kolay değil. Bu yüzden kaliteli bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum.

Geride kalan iki maçımızda olduğu gibi bugünde çok fazla gol pozisyonu bulduk. Bunların 4 tanesini değerlendirdik bir o kadarını da kaçırdığımızı düşünüyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz