Samsunspor, Denizlispor Maçına Kazanarak Taraftarına Çifte Bayram Yaşatacak

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, ertelenen ve arefe günü oynanacak olan Denizlispor maçını mutlaka kazanacaklarını...

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, ertelenen ve arefe günü oynanacak olan Denizlispor maçını mutlaka kazanacaklarını söyledi.

Rakibi çok iyi analiz ettiklerini belirten Teknik Direktör Erhan Altın, "Kayseri Erciyesspor maçını yüksek tempo ile oynadık. Galip geleceğimiz bir karşılaşmaydı. Ama kısmet olmadı. Şimdi sırada ertelenen Denizlispor maçımız var. Rakibimizin artı ve eksilerini çok iyi biliyoruz. Futbolcularımla bu eksileri ve artıları birlikte tartıştık.” dedi.

Rakip takım karşısında en büyük avantajlarının taraftarlarının varlığı olduğunu kaydeden Altın, “Tabi ki hiç bir maç kolay geçmiyor. Bu maçta öyle olacak." diyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Bizim en büyük avantajımız taraftarımız. Lige baktığımızda tribünleri dolduran ve 90 dakika takımını destekleyen sadece bizim taraftarımız. Onlar bizim her şeyimiz. Zor maçı kazanıp taraftarımıza bayram hediyesi vereceğiz. Takım için önemli oyuncularımızdan biri olan Kere, Kayseri Erciyesspor maçında cezasını doldurdu onunda katılımıyla eksiğimiz kalmadı. Bu maçı kazanarak taraftarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: